Oproep organisatie dorpsactiviteiten Meersel-Dreef.

Donderdag 19 oktober, om 20u. in het KLJ-lokaal naast het klooster.

Het is geen geheim dat na Corona steeds meer verenigingen moeite hebben om vrijwilligers te vinden om bepaalde activiteiten te organiseren. Zo verdwijnen er gelegenheden om elkaar beter te leren kennen en een dorpsband te smeden tijdens leuke en gezellige activiteiten. Tijdens de algemene vergadering van de dorpsraad deed voorzitter Rens Van Rijckevorsel een warme oproep om mensen bij elkaar te brengen die graag mee dorpsactiviteiten willen organiseren. Al verschillende mensen reageerden positief op deze oproep. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan zien we u ook graag aansluiten bij een eerste overleg op:

Donderdag 19 oktober, om 20u. in het KLJ-lokaal naast het klooster.

Agenda: - Introductie. - Bespreken benodigde ondersteuning lopende dorpsactiviteiten.  - Op te starten dorpsactiviteit(en).   - Hoe verder?

Van Harte Welkom!     Van Harte Welkom!   Van Harte Welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...