Werktafelsessie ‘het Meersel-Dreef van de toekomst’.

Hoe wilt U, dat het Meersel-Dreef van de toekomst eruit zal zien?

Op 20 en 28 oktober houdt de stad Hoogstraten werktafels over het beleidsplan ruimte voor de dorpskernen.  Hoe wil jij dat jouw woonkern eruitziet in het Hoogstraten, het Meersel-Dreef, het Meerle, het Wortel, het Meer en het Minderhout van de toekomst? Kom er samen met ons mee over nadenken! Want als inwoner ben JIJ de kenner van je eigen dorp!
We nodigen je heel graag uit om de kansen en uitdagingen van je woonkern in kaart te brengen op de werktafelsessie die over jouw dorp/kern gaat:

  • op 20 oktober om 19.30 uur over Hoogstraten en Minderhout – in stadhuis Hoogstraten.
  • op 28 oktober om 19.30 uur over Wortel, Meerle, Meersel-Dreef en Meer – in stadhuis Hoogstraten.

Schrijf je in op het digitale stadsplein van de gemeente Hoogstraten www.denkmee-hoogstraten.be. Als je zin hebt om op beide avonden aanwezig te zijn, mag dat uiteraard ook.
De dorpsraad zal op 28 oktober met een delegatie aanwezig zijn maar U als geïnteresseerde inwoner, of vertegenwoordiger van een vereniging, bent natuurlijk ook van harte welkom!

Waarom juist deze werksessies? Stad Hoogstraten werkt aan de opmaak van een nieuw beleidsplan ruimte. Dit plan bepaalt hoe we in Hoogstraten in de toekomst op een slimme manier de nodige ruimte kunnen geven aan verschillende behoeften zoals wonen, ontspanning, werken, landbouw, natuur,…  Om ervoor te zorgen dat ook onze toekomstige generaties het goed hebben, moeten we sommige zaken anders gaan organiseren. Dat vraagt om verandering en nieuwe ideeën.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...