Rommelmarktseizoen 2020

Rommelmarktseizoen 2020 - afgelast wegens het Corona-virus

Onze fanfare “Voor Eer en Deugd” deelt mee, dat dit jaar de rommelmarkt op het Geiteineinde niet zal doorgaan. Van hogerhand worden er een resem voorschriften opgelegd, zoals: - verplicht handen ontsmetten voor de bezoekers, - mondkapjes voor de standhouders, - een maximum aantal bezoekers van 1 persoon per lopende meter markt, met tellingen bij begin en einde van de markt, - voor de bezoekers, wandelen over de markt in één richting, - beperken van de duurtijd ivm een verhoogd risico op besmetting, het opstellen van een draaiboek en een risico-analyse, enz… Het lijkt de fanfare geen haalbare kaart om het risico op besmettingen voor de marktbezoekers, standhouders, toezichthouders en de bewoners te kunnen uitsluiten. Ook menen ze dat de maatregelen of het niet opvolgen ervan, een mogelijke bron van ergernis kunnen vormen bij één of meerdere betrokken partijen. Niet iedereen wil zich aan de gestelde voorschriften houden. Vandaar het besluit van de fanfare om te kiezen voor ieders veiligheid en dit jaar geen rommelmarkt te organiseren. De fanfare hoopt echter volgend jaar er weer helemaal voor te kunnen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...