Gebruik van de Lijnbus

Er is ons ter oren gekomen dat het niet altijd duidelijk is hoe de afstap route van de lijnbus loopt en hoe je af kan stappen op de specifieke stop plaatsen. Onderstaand is in een aantal punten uitgelegd hoe er afgestapt kan worden. Daarnaast is de route gevisualiseerd in de afbeelding behorend bij dit bericht.

De bus komt van de Watermolen en rijdt de Dreef op.

- Stel er zit niemand in de bus, dan rijdt ze naar de eindhalte in de Nieuw Dreef (hoek Dreef).
- Er zit iemand in de bus en die belt voor de eindhalte, dan stopt de bus aan de eindhalte.
- Er zit iemand in de bus en die belt niet voor de eindhalte, dan rijdt de bus het rondje Nieuw Dreef, Heieinde, Meersel, Oude Tramweg, Dreef, Nieuw-Dreef (eindhalte). De personen bellen voor hun halte en stappen daar af.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...